Riera 3 Talibini de Beğenmemiş - Son Dakika
Spor

Riera 3 Talibini de Beğenmemiş

Riera 3 Talibini de Beğenmemiş

Galatasaray'ın göndermek istediği İspanyol oyuncu Riera'ya ülkesinden üç takımdan birden resmi teklif geldiği ancak oyuncunun üç teklifi de reddettiği ortaya çıktı.

13.01.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan bu sezon 3 milyon Euro garanti ücret ile maç başı 7500 Euro kazanan ve bu sezon 25 maçta sarı kırmızılı formayı giymesi durumunda sözleşmesinde yer alan maddeden dolayı gelecek sezon da Galatasaray'da oynayacak olan Albert Riera'yı isteyen kulüplerin Villarreal, Espanyol ve Sevilla olduğu öğrenildi.

Riera'ya forma kısıtlaması

Riera için ilk teklif bir dönem Nihat'ın da forma giydiği Villareal'den geldi. Villarreal Riera'ya 1 milyon 250 bin Euro ücret teklif ederken, bu oyuncuyla da 2 yıllık anlaşma imzalamak istedi. Bu öneriyi kabul etmeyen İspanyol oyuncuya ikinci teklifi Sevilla yaptı.. Endülüs takımı Riera için sezon sonuna kadar 1 milyon Euro, başarılı olması halinde ise 1,5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme önerdi. Bu cazip teklifi de elinin tersi ile geri çeviren Galatasaray'lı oyuncuya son teklif bir dönem formasını giydiği Espanyol'dan geldi.

Eski takımına geri dönmesi istenen Riera'ya Katalan takımının sunduğu ücretin 1 milyon Euro olduğu duyuruldu. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Riera'a için sarı kırmızılı yönetimin herhangi bir bonservis bedeli istememesinin bu oyuncuya olan talebin artmasına yol açtığı ifade ediliyor. Riera'nın Galatasaray'dan yıllık kazancının yüksek olması İspanyol futbolcunun gelen cazip teklifleri sürekli geri çevirmasine neden olduğu belirtiliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Riera 3 Talibini de Beğenmemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement