Rize'de serinlemek için dereye atlayan genç akıntıya kapılıp hayatını kaybetti! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

Rize'de serinlemek için dereye atlayan genç akıntıya kapılıp hayatını kaybetti! O anlar kameraya yansıdı

Rize'de arkadaşıyla serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren iki arkadaştan biri olan Hasan Gökmen Dedecan, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Gençlerin dereye atladığı anlar kameraya yansıdı.

12.06.2022 21:55  Güncelleme: 21:59

Rize'de Hasan Gökmen Dedecan, arkadaşı ile Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'ne serinlemek için atladı. Arkadaşı güçlükle kıyıya çıkarken akıntıya kapılan Dedecan, bir süre sonra gözden kayboldu.

1 KM SÜRÜKLENDİ

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Bir kilometre sürüklenen genç, Rafting Milli Takım Antrenörü Aydın Aksoy tarafından dereden çıkarıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Dedecan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Rize\'de serinlemek için dereye atlayan genç akıntıya kapılıp hayatını kaybetti! O anlar kameraya yansıdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rize'de serinlemek için dereye atlayan genç akıntıya kapılıp hayatını kaybetti! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Selman Temiz: ALLAH Rahmet Eylesin ?? Bende Karadenizliyim. Gençken Bizde Gösteriş Olsun Diye Yapardık Ama Akıntıdan Sonra Durgun Göl Olurdu.. Burada Akıntıdan Sonra İkinci Bir Akıntı Var . Bu Durumda İkinci Akıntı Enerjiyi Bitirir ve Yüzmeyi Bırakıp Boğulma Aşamasına Girersin . ??Keşke Olmasaydı Ama Takdiri İlahi Böyleymiş . Ailesine Sabırlar Dilerim ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement