Cristiano Ronaldo Yılın Futbolcusu Seçildi - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo Yılın Futbolcusu Seçildi

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Dünya Futbol Ödülleri'nde dördüncü kez "yılın futbolcusu" ödülünün sahibi oldu.

28.12.2017 22:12  Güncelleme: 00:31

2017 Dünya Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu ödülünü, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo aldı.

Dubai Spor Konseyi, Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) ve Avrupa Futbol Menajerleri Birliği'nin (EFAA) 2010'dan bu yana organize ettiği Dünya Futbol Ödülleri, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Cristiano Ronaldo Yılın Futbolcusu Seçildi
BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATAN RONALDO YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

2017'de İspanyol kulübü Real Madrid'in formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga), İspanya Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Ronaldo, yılın futbolcusu seçildi.

Oylamada Lionel Messi, Paulo Dybala, Gianluigi Buffon, Neymar, Sergio Ramos ve Kylian Mbappe'yi geride bırakan 32 yaşındaki Ronaldo, 2011, 2014 ve 2016'dan sonra 4. kez bu ödüle layık görüldü.

YILIN EN İYİ TEKNİK ADAMI ZINEDINE ZIDANE

Yılın takımı ödülünü Real Madrid, yılın teknik direktörü ödülünü ise Real Madrid'i çalıştıran Fransız Zinedine Zidane kazandı.

Cristiano Ronaldo Yılın Futbolcusu Seçildi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo Yılın Futbolcusu Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BİLİR KİŞİ: İnsanlık ve adamlık konusun da laf yok ama konu futbol olunca Messi bi tık ileride bu kabullenildi artık.. 5 8 Yanıtla

Advertisement