Rus Milyarderin Lüks Yatı Marmaris'te - Son Dakika
Güncel

Rus Milyarderin Lüks Yatı Marmaris'te

Rus Milyarderin Lüks Yatı Marmaris\'te

RUS milyarder 54 yaşındaki Sergei Viktorovich Pugachev'e ait 'Sanam' adlı ultra lüks yat, Marmaris koylarına demir attı.

30.05.2017 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RUS milyarder 54 yaşındaki Sergei Viktorovich Pugachev'e ait 'Sanam' adlı ultra lüks yat, Marmaris koylarına demir attı.

Fransa vatandaşı Rus milyarder Sergei Viktorovich Pugachev'e ait 'Sanam' adlı lüks yat, geçen pazar günü Marmaris koylarında görüntülendi. Marmaris merkezine 35 kilometre mesafedeki Hisarönü Mahallesi'nde bir koyda görülen lüks yatta kalanların kim olduğu öğrenilemedi. İki gündür demirli kalan lüks yatın 5 yıldızlı bir otele yakın olduğu, çeşitli yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşıladıkları kaydedildi. 52 metre uzunluğunda, 10 kişi kapasiteli ve altın kaplamalı ultra lüks 5 suit odası bulunan 'Sanam' adlı yatın bugün saat 15.00 sularında Yunan adalarına hareket ettiği öğrenildi. Yaklaşık 2 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Pugachev'in 'DB9' ve 'Bliss' adlı iki lüks yatı daha bulunuyor. Rusya'nın eski Devlet Başkanı Boris Yeltsin'e çok yakın isimlerden biri olan işadamı Pugachev, üç yıl ABD'de kaldıktan sonra 7 yıl önce Fransa'ya yerleşti. Rusya'da bir dönem sağladığı bağışlarla siyasete yön verenlerden biri olan işadamı, Putin'in başa geçmesiyle gözden düştü. 2010'da tamamen Fransa'ya yerleşen Pugachev hakkında Uluslararası Sanayi Bankası'na verilen kredileri zimmetine geçirdiği gerekçesiyle Rusya hükümeti tarafından 2011'de soruşturma başlatıldı.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Milyarderin Lüks Yatı Marmaris'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement