Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçti - Son Dakika
3.Sayfa

Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçti

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'in 'Ordumuz savaşa hazır' sözlerinden sonra, bu sabah Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e doğru yol aldı. Gemilere çok sayıda güvenlik botu eşlik etti.

17.04.2021 07:55  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'nın Donbas bölgesinde patlak veren Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimde yeni bir noktaya daha gelindi. Dün, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin, "Ordumuz savaşa hazır" açıklamasının ardından son gelişme, Rus savaş gemilerinin Karadeniz'e açılmaları oldu.

SABAH SAATLERİNDE GEÇTİ

Dün sabah saatlerinde Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazına giriş yapan Rus Donanmasına ait 031 borda numaralı Alexander Otrakovsky ile 027 borda numaralı Kondopoga isimli savaş gemileri bu gün saat 07.30 sıralarında İstanbul Boğazı'ndan geçişlerini tamamladı.

GÜVENLİK BOTLARI EŞLİK ETTİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü altına ulaşan geminin güvertesinde çok sayıda güvenlik ekibi görülürken, Savaş gemilerine boğazı geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botları da eşlik etti.

Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı\'ndan geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vatandaş : Bu Rusya ile Amerika çok olmaya başladı bunlara OSMANLI tokadı lazım ver mehteri...! 10 5 Yanıtla
    Gabriel: Tokatı vurabilmek için onlardan daha güçlü olmak lazım. Ama maalesef ülkemizin hali ortada. 5 2 İsmail çelik: ver ağam ver ...mehterler niredeeeeee 4 0

Advertisement