Rusya'da bir kişi kelepçelendiği radyatörü koparıp karakoldan kaçtı - Son Dakika
Güncel

Rusya'da bir kişi kelepçelendiği radyatörü koparıp karakoldan kaçtı

Rusya'da kameraya yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. Gözaltında tutulan bir zanlı, kelepçelendiği kalorifer radyatörünü kopardı. İkinci kattan atlayarak kaçan zanlının o anları kameraya yansıdı.

14.11.2019 11:53  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da kelepçelenerek gözaltına alınan zanlı, karakolda kelepçelendiği kalorifer radyatörünü koparıp pencereden atlayarak kaçtı. O anlar ise anbean kameraya yansıdı.

İKİNCİ KATTAN ATLADI

Rusya'da yaşanan ilginç kaçış hikayesi sosyal medyayı alt üst etti. Rusya'da bir olaya karışan zanlı, polis tarafından gözaltına alınarak karakola getirildi. Polise zorluk çıkardığı ileri sürülen zanlının bileğine kelepçe takılarak bir kalorifer radyatörüne bağlandı.

Polisin ifade hazırlıklarını yürüttüğü sırada rahat durmayan zanlı, kelepçesinin bağlı olduğu radyatörü duvardan koparıp karakolun ikinci katından atlayarak karakolun önünde bulunan aracın üzerine düştü.

Rusya'da bir kişi kelepçelendiği radyatörü koparıp karakoldan kaçtı

O ANLAR KAMERADA

Akıllara durgunluk veren kaçış olayında sesler üzerine odaya giden polisler, zanlının aşağıya atladığını fark etti. Bu sırada zanlı, düştüğü aracın üzerinden kalkarak kaçtı. Yaşanan kaçış olayı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, suçu açıklanmayan zanlının yakalanıp tekrar karakola götürüldüğü öğrenildi.

Rusya\'da bir kişi kelepçelendiği radyatörü koparıp karakoldan kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rusya'da bir kişi kelepçelendiği radyatörü koparıp karakoldan kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek.

  • Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı
    14:56 Ümraniye'de Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

    Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdullah Ceylan, okulun bağışçısı Hacı Emin Amanetoğlu, kızı Necla Ayar, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende konuşmalar yapıldı. Bilal Erdoğan, öğretmenlerin eğitimin yüzde 70'ini oluşturduğunu ve İlim Yayma Vakfı olarak öğretmenlere destek verdiklerini belirtti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, okulun avantajlarından bahsederek, öğrencilere sadece okumak kalacağını ifade etti.

  • Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı
    14:54 Çarşamba'da dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırılan hükümlü, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı
    14:54 Adana'da devrilen kamyonun sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı

    Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında kamyon devrildi. Kazada sıkışan yaralı sürücü, olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı sürücü hastaneye sevk edildi.

  • Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi
    14:54 Kar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü'nün Cenazesi Pendik'te Defnedildi

    Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kar Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü, Pendik'te düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

  • Samsun'da aranan şahıs 10 yıl 5 ay hapis cezası ile yakalandı
    14:52 Samsun'da aranan şahıs 10 yıl 5 ay hapis cezası ile yakalandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından takip edilen U.Ç., bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık ve nitelikli dolandırıcılık suçundan hakkında verilen 10 yıl 5 ay hapis cezası ile aranıyordu. U.Ç. saklandığı evinde yakalanarak tutuklandı ve Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi
    14:52 İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi

    İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada 4'ü aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Kazaya neden olan sürücü Yusuf İslam Koçak hakkında 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

  • Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı
    14:52 Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada araçların kabin kısımları hurdaya döndü. Yaralılar Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Talas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kadınlar İçin Fitness Kursu Başlattı
    14:51 Talas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kadınlar İçin Fitness Kursu Başlattı

    Talas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Fitness Kursu, hafta içi düzenlenen derslerle büyük ilgi görüyor. Yeni başlamasına rağmen 300'ü aşkın kadın vatandaşın katıldığı kurs, Talas Spor Salonu'nda uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Talas İlçe Müdürü Ferdi Şafak, kursa katılan vatandaşların geri dönüşlerinden memnuniyet duyduklarını belirtirken, Kayseri'nin 2024 yılı Avrupa Spor Şehri unvanını alması için çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti. İlçe Müdürlüğü olarak daha fazla vatandaşa spor yapma imkanı sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Şafak, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya teşekkür etti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı
    14:48 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Dinlenme ve Tekne Restoran projesinin amacını ve detaylarını anlattı. Projenin Pamukkale'ye yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını vurgulayan Ertemur, turistleri şehir merkezine çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Advertisement