Saadet Mahallesi'ne Yeni Muhtarlık Binası - Son Dakika
Güncel

Saadet Mahallesi'ne Yeni Muhtarlık Binası

Saadet Mahallesi\'ne Yeni Muhtarlık Binası

'Modern belediyecilik' anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas alan Karacabey Belediyesi, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlar yapmaya devam ediyor.

03.10.2018 14:19  Güncelleme: 14:18

Geliştirdiği yenilikçi projelerle, tüm Türkiye'ye örnek olan Karacabey Belediyesi, ilçenin gelişimi adına çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen Karacabey Belediyesi, Saadet Mahallesi'nin yıllardır ihtiyaç duyduğu muhtarlık ofisini hayata geçirdi.

Atatürk Parkı içerisinde yer alan yeni muhtarlık binasını ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzer ile bir araya geldi.

Yeni muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Özkan, "Burada yapılacak çalışmalarda başarılar diliyorum. Bu binada başarılı ve daha etkin çalışmalara imza atılacağını düşünüyorum. İlçemizde sorunları yerinde dinleyerek, merkez kırsal ayırt etmeden vatandaşlarımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Muhtarlar özveri ile çalışıyor

Karacabey'de ihtiyaç ve sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması adına kararlı bir şekilde yol aldıklarını belirten Özkan, çözüm odaklı faaliyetleri doğrultusunda ilçenin her anlamda modern bir kent haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizdi.

Özkan, muhtarlıkların Türk toplumunda önemli bir yeri olduğunu dikkat çekerek, "Güçlü bir toplumsal birliktelik ve yaşam kalitesinin sağlanması adına muhtarlarımız özveri ile görevlerini yerine getiriyor. Geçmişten bu yana toplum adına fedakârca görev yapan muhtarlar, Türk toplumunun vazgeçilmez değerleri arasında yer alıyor. Biz de belediye olarak kendileri için her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet Mahallesi'ne Yeni Muhtarlık Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement