Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları\'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine Enes Efe getirildi.

29.12.2017 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine Enes Efe getirildi.

Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları Aralık ayı divan toplantısı Söğüt 'de gerçekleştirdi. Toplantıya Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız, Saadet Partisi Söğüt İlçe Başkanı Şevket Tekin ve Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları 3.Bölge Başkanı Muhammed Emin Kaya katıldı.

Yapılan devir teslim töreninde açıklama yapan Saadet Partisi Bilecik eski Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşçı görevini teslim ettiği Enes Efe'ye başarılar dileyerek, "Geriye dönüp baktığımızda içimiz rahat, Enes başkanımızın bayrağı daha ileri götüreceğinden şüphem yoktur. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

"Siyasetin hakkın ve adaletin tesisi için en etkili araç olduğunun bilincindeyiz"

Yeni görevini devralan Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Enes Efe ise, kendisini bu göreve getirenlere teşekkür etti. Efe, "Ömer başkanımızla çok vakit geçirdik, kendisinden çok şey öğrendik. Allah ondan razı olsun. Bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyorum. En güzel şekilde insanlığa faydalı olabilmek için mücadele edeceğine eminiz. Bizler bugün burada inancımızın gereği olarak sorumluluğumuzu yerine getirmek için toplandık. Olumsuz hava şartlarına rağmen hiçbir çıkar gözetmeden koşup geldiniz. Divanımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bilecik'teki tüm genç kardeşlerimizin sorumluluğunu üstümüzde hissediyoruz. Bugün gençliği düştüğü bu kötü durumdan kurtarmak için ve şuurlu bir gençlik öncülüğünde hakkın, adaletin, iyinin, güzelin ve barışın hakim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için var gücümüzle çalışacağız. Bugün siyaset kavramının içi boşaltılmış durumdadır. Siyaset temiz, doğru ve dürüst yapıldığı zaman siyasettir. Siyasi şuur olmayan bir kimse veya kuruluş eksiktir, yarımdır. Siyasetin Hakkın ve adaletin tesisi için en etkili araç olduğunun bilincindeyiz. Bu sebep ile her gün daha fazla gence ulaşmanın heyecanı ile görevlerimize sarılacağız. Bizler inanıyoruz ki bugün dünyaya hakim olan zulüm sistemi ancak gençliğin şuurlanarak ve özüne dönerek mücadele etmesi ile yıkılacaktır. Ülkemizin, İslam aleminin ve dünyanın içinde bulunduğu bu vahim durumdan kurtarılması için yapılması gereken belli başlı kaideler vardır. Bu kaidelerin uygulanması için mücadele eden Saadet Partisi'nin iktidara gelmesiyle yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedeflerinin gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Saadet Partisi son imtihanı kazananların partisidir. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni yapılarak program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement