Saadet Partisi'nden Terör Açıklaması - Son Dakika
Kültür Sanat

Saadet Partisi'nden Terör Açıklaması

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Artan Terör Olaylarının Yıllardır Ülke Üzerinde Oynanan Haçlı Oyunlarından Biri Olduğunu İleri Sürdü.

18.06.2007 14:02

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, artan terör olaylarının yıllardır ülke üzerinde oynanan haçlı oyunlarından biri olduğunu ileri sürdü.

Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, asker, sivil demeden insanların şehit edildiğini belirterek "Bir hain plan yıllardır ülkemiz insanlarını birbirinden koparmak için var gücüyle çalışmaktadır. Üstelik öyle bir çalışma ki, hiç beklenmedik bir zamanda milletimizin bağrından koparırcasına asker, sivil demeden insanlarımız şehit edilerek içimizi burkmaktadır" dedi.

Siyaset gündemi milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirecek yolda olması gerekirken maalesef tam tersine siyasi ortamın iktidar ve ana muhalefet partileri tarafından gerginleştirildiğini anlatan Sarı, şöyle konuştu: "Teröre kurban verdiğimiz insanlarımız geride bıraktıklarının ciğerini dağlamaktadır. Terörün dış destekli olduğu ayan beyan ortadadır. Terörün arkasında Amerika ve İsrail bulunmaktadır. Tedbir ve tavrımızı bunları dikkate alarak ortaya koymak zorundayız. Çünkü terör kendisine her yolu

meşru saymaktadır. Amerika ve İsrail'in ülkemiz üzerindeki hesapları gizli değil."

TERÖR HAFİFE ALINAMAZ

Bu sinsi plan tersine çevrilmediği takdirde daha çok insanımızın teröre kurban gidebileceğini anlatan Sarı, yazılı açıklamasına şöyle devam etti: "Vatan uğruna canını vermek şereflerin en büyüğü. Ancak vatan müdafaası için alınması gerekli tedbirlerin de eksiksiz olması gerekiyor. Bundan dolayıdır ki dost, düşman tefriki yeniden ve doğru dürüst yapılmalı. Ülkemiz üzerinde hesap yapanların hesaplarını boşa çıkarmak hepimizin görevidir. Hiç kimse bu sorumluluktan kendini kurtaramaz. Birlik ve beraberliğini

muhafaza edemeyen çevremizde Irak, Afganistan ve Filistin en büyük örnektir. Bu işin hiç hafife alınacak tarafı yok. Önce millet olarak birbirimizi sevmek zorundayız."

(SD-AK-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Saadet Partisi'nden Terör Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement