Sağlıklı Yaşam" İçin Yürüdüler - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Yaşam" İçin Yürüdüler

Sağlıklı Yaşam" İçin Yürüdüler

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından "2014 yılı sağlıklı yaşam yürüyüşü" yapıldı.

25.05.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşamın sağlıklı sürmesinde sporun önemine dikkati çekmek için Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi.

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün organizasyonundaki etkinlik için Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Rıza Aydın, Sağlık İl Müdürü Yusuf Köksal, Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzun, sağlık çalışanları ve vatandaşlar Sevgi Gölü'nde toplandı. Isınma hareketlerinin ardından grup, Kurtuluş Yolu'na kadar yürüyüş yaptı.

Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova, burada yaptığı açıklamada, düzenli egzersizin başta diyabet, kalp rahatsızlıkları, inme, hipertansiyon ve kanser gibi birçok kronik hastalığın önüne geçebileceğini söyledi.

"Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla ülkenin her tarafından bu tür etkinlik düzenlediklerini belirten Çukurova, "Fazla kilolarından, hipertansiyondan, kalp rahatsızlıkları ve diyabetten uzak kalmak için hareketli bir hayat tarzı temenni ediyoruz. Hareketli yaşam sağlıklı bir ömür demektir. Kaliteli bir ömür de bizim en büyük idealimizdir" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Yaşam' İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement