Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükyehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir'i kabul etti.

04.04.2018 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükyehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir'i kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada Fatma Çağla Demir, günün anısına Başkan Toçoğlu'na birlikte oldukları bir fotoğrafı hediye ederek, yüzmeyi çok sevdiğini söyledi.

Toçoğlu, Fatma Çağla Demir'in hiçbir engelin başarıya engel olmadığını herkese gösterdiğini söyledi.

Demir ile gurur duyduklarını aktaran Toçoğlu, "Avrupa üçüncüsü ve dünya beşincisi olan sporcumuzu yürekten destekliyoruz. 15 Temmuz'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda kazanmak istediği altın madalyayı tüm şehit ve gazilere armağan edeceğini açıklayan kardeşimize desteğimiz devam edecek. İnşallah Fatma Çağla, elde edeceği madalyayla hem şehrimizi hem de ülkemizi uluslararası platformlarda başarıyla temsil edecek." diye konuştu.

Evde Sağlık Hizmetleri

Karasu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetlerine kayıtlı hastalar ve yakınları, sağlaman hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Karası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yaşlı hastaları ziyaret etti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ile Müdür Yardımcısı Murat Saraç, Sosyal Hizmetler Uzmanı Makbule Yıldırım'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde hastalara hizmetlerle ilgili memnuniyetleri soruldu.

Hasta ve yakınları, verilen hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek, Evde Sağlık Hizmetleri'nin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement