Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ve ilçe teşkilat üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret etti.

21.04.2019 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ve ilçe teşkilat üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret etti.

Alemdar, ziyarette, Adapazarı Belediyesi'nin Işıksu'nun vizyonuyla gençliğe yönelik önemli projeleri hayata geçireceğine olan inancını paylaşarak, "Gençlik Kolları olarak Mutlu başkanımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Allah muvaffak eylesin." ifadesini kullandı.

Adapazarı Gençlik Teşkilatı'nın verdiği desteğin önemli olduğunu vurgulayan Işıksu ise "Seçim sürecinde ve sonrasında çalışmalarıyla bizlere şevk veren gençlerimize şükran borçluyuz. Fahrettin başkanımızın şahsında tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Genç kardeşlerimizle her zaman istişareli olacağız. Projelerimizi özellikle ADA Sahaf Projemizi de hızla hayata geçirmek istiyoruz. Gençlik ADA'sı için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Öte yandan, Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, Vagon Fabrikası Müfettiş ve Teftiş Kurulu, Bilim Adamları ve Mucitleri Genel Merkezi Başkanı Yusuf Uygur ve yönetim kurulu üyeleri, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Hafriyatçılar Odası Başkanı Can Akova, İl Göç İdaresi, Yeşilay Derneği, Karadere Mahallesi, Orta Mahalle, Taşlık Mahallesi, Lüleci Sokak, Hızırtepe Mahallesi temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a ziyaretler

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, SESOB yönetim kurulu üyeleri, Türk-İş eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

İyi temennileri için ziyaretçilere teşekkür eden Alemdar, esnaf odalarının toplumda lokomotif görevi üstlendiğini, sorunların tespiti ve çözümü noktasında ilgili kurumlarla koordinasyon sağladığını belirterek, Serdivan'ın geleceği için tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak akıl çerçevesinde hareket etmeye devam edeceklerini söyledi.

Serdivan'da ticari hayatın artan nüfusla birlikte planlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Alemdar, "Ticaret hayatının merkezi konumuna gelen Serdivanımızda 4 bin 304 işletmeye ev sahipliği yapıyoruz. Bu kapsamda 2 bin 183 esnafımız yatırımlarını ilçemize gerçekleştirerek hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermek için gayret ediyorlar. Ticari anlamda yapılan tüm hizmetler, ilçemizin yanı sıra şehrimizin de ekonomisine katkı sağlıyor. Biz de hizmet noktasında en ince ayrıntısına kadar planlamalarımızı yaparak, tüm adımlarımızı esnaflarımızla ve yatırımcılarımızla birlikte atıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement