Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Ahmet Özhan tarafından seslendirilen şarkılar sonrası sahneye çıkan Sabancı'nın dostları "Eski dostlar" şarkısını seslendirdi.*Türkan Sabancı.

11.04.2012 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2004 yılında vefat eden Sakıp Sabancı yakınları ve arkadaşları tarafından düzenlenen konserle anıldı

Ahmet Özhan tarafından seslendirilen şarkılar sonrası sahneye çıkan Sabancı'nın dostları "Eski dostlar" şarkısını seslendirdi.

* Türkan Sabancı :

"Kendisini işine olduğu kadar ailesine ve ülkesine de adamıştı"

Haber-Kamera: Ahmet YILDIRIM-İSTANBUL DHA

2004 yılında vefat eden iş adamı merhum Sakıp Sabancı için anma konseri düzenlendi. Sabancı Center'da düzenlenen konsere Sakıp Sabancı'nın kardeşi Erol Sabancı, yeğenleri Serra ve Sevil Sabancı, kızı Dilek Sabancı, torunu Melissa Sabancı Tapan, yengesi Sevda Sabancı, yeğeni Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Zafer Kurtul, Yılmaz Ulusoy, Semahat Arsel, Erdoğan Demirören, Rahmi Koç, Orhan Gencebay, Perran Kutman ve İzzet Günay'ın da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Konser öncesinde konuşma yapan eşi Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı'nın kendileri için olduğu kadar tüm Türkiye için de çok değerli olduğunu belirtti.Türkan Sabancı, "Kendisini işine olduğu kadar ailesine ve ülkesine de adamıştı" diyerek, bu nedenle Türkiye'de insanların kendisini hala saygıyla hatırladığını söyledi.

Sakıp Sabancı'nın, iş yoğunluğuna rağmen dostlarına vakit ayırmayı da hiç ihmal etmediğini de vurgulayan Sabancı, "Şimdi bu salona baktığımda görüyorum ki bu değer ailemiz için son derece anlamlı. Bugün de bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Sabancı'nın konuşmasının ardından sahheye Ahmet Özhan çıktı. Özhan, Sabancı sevdiği "Kimseyi Böyle Perişan Etme-Allahım Yeter", "Sen Saçlarıma Koşan Aklar Gibisin", "Sevmiyorum Seni Artık Gözlerimi Geri Ver", "Ümitsiz Bir Aşka Düştüm Ağlarım Ben Halime", "Senede Bir Gün", "Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor", "Akşamın Olduğu Yerde Bekle Diyorsun Gelmiyorsun", "Ayrılık Ümitlerin Ötesinde Bir Şehir", "Ömrümüzün Son Saati Çalmadan Gel", "Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında" adlı şarkıları seslendirdi. Aralarında İzzet Günay, Erdoğan Demirören, Tekin Akmansoy ve Orhan Gencebay'ın da olduğu iş ve sanat dünyasından dostları "Eski Dostlar" şarkısını söyledi. Konserin ardından Türkan Sabancı, Ahmet Özhan'a ve saz arkadaşlarına teşekkür ederek, Özhan'a plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement