Samandağ'da Fırın Denetimleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Samandağ'da Fırın Denetimleri Gerçekleştirildi

Samandağ\'da Fırın Denetimleri Gerçekleştirildi

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırınları denetledi. Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

06.06.2018 16:01  Güncelleme: 16:02

Ekipler denetimlerde iş yerlerinde genel temizlik, iş yerlerinin ruhsatı ve çalışanların portör muayeneleri ile çalışma belgelerini inceledi.

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Vatandaşların temel besin maddesi ekmeğin üretimi yapılan fırınlara yönelik rutin denetimleri sürdürdüklerini, denetimlerde eksikliği bulunan iş yerlerine gerekli yasal işlemlerin yapıldığını söyledi.

Şimşek :" İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak, Samandağlıların sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Zabıta ekiplerimizin sürekli denetimler neticesinde bugüne kadar ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarda olumsuzluk yaşanmadı. Denetimlerimiz bundan sonra da aralıksız devam edecek.İlçemizde faaliyet gösteren fırıncı esnafına ,çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Denetimlerin Ramazan Bayramı öncesinde artacağına da vurgu yapan Şimşek, bayram alışverişi öncesinde özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerin sıklaştırılacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ'da Fırın Denetimleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement