Sami Hoştan Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sami Hoştan Adliyeye Sevk Edildi

Sami Hoştan Adliyeye Sevk Edildi

Kumar oynattıkları ve kumar oynattıkları kişileri borçlandırdıkları iddia edilen Susurluk davasının hükümlüsü ve Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Sami Hoştan'ında aralarında bulunduğu 34 kişi adliyeye sevk edildi.günlerde 51 adrese yaptığı...

07.09.2012 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumar oynattıkları ve kumar oynattıkları kişileri borçlandırdıkları iddia edilen Susurluk davasının hükümlüsü ve Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Sami Hoştan'ında aralarında bulunduğu 34 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin geçen

günlerde 51 adrese yaptığı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında aralarında Susurluk hükümlüsü ve Ergenekon davası tutuksuz sanığı Sami Hoştan'ında aralarında bulunduğu 42 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyet müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Hoştan'ında aralarında bulunduğu 34 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. Şüpheliler burada soruşturmayı yürüten Savcı İsmail Göktürk tarafından sorgulanacak.

Öte yandan gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından serbest bırakıldı. İfade işlemi tamamlanan 4 kişi de dün adliyeye sevk edilirken bir şüpheli tutuklanmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sami Hoştan Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement