Şampiyon Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Doyasıya Eğlendi

İkinci Lig'e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor Haylazz'da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde doyasıya eğlendi.

12.04.2018 14:16  Güncelleme: 14:15

Kulübün geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise geceye damga isim oldu.

Ligin bitimine beş hafta kala şampiyonluğunu ilan eden kupasını ise dört gözle bekleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk yemeğinde buluştu. Haylazz'da düzenlenen ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de katıldığı kutlamalarda yöneticiler, futbolcular, kulüp çalışanlarıi eşleriyle birlikte doyasıya eğlendiler. Şampiyonluk coşkusunun doruğa çıktığı gecede teknik direktör Levent Devrim öncelikle her maçta yanlarında olan ve küçük başkan diye hitap edilen Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan'ın oğlu Altuğ'yu sahneye çağırdı. Levent Devrim ve futbolcular Altuğ ile birlikte üçlü çekerken bütün salon 'Şampiyon Manisa' tezahüratlarıyla inledi. Herkese teşekkür eden Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise şöyle konuştu.

Ardından sahneye Büyük Başkan tezahüratlarıyla gelen Manisa Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün herkesi tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un şirketleşerek Manisa Futbol Kulübü oalacağını renklerinin siyah beyaz olarak belirlendiğini hedefin ise yine bir üst Lig olduğunu açıkladı. Duygusal anlar yaşayan Başkan Ergün şöyle konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement