Şampiyon Sporculardan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Sporculardan Kaymakama Ziyaret

Şampiyon Sporculardan Kaymakama Ziyaret

Adıyaman'da düzenlenen kros yarışmalarında birinci olan öğrenciler Kahta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'ı ziyaret etti.

18.01.2013 14:29

Adıyaman'da düzenlenen kros yarışmalarında birinci olan öğrenciler Kahta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'ı ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Ocak tarihinde Adıyaman merkezde düzenlenen okullar arası kros yarışmasında yıldız erkekler kategorisinde birinci olan Kahta Yahya Kemal Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Ramazan Kılıç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Osman İde ile birlikte Kahta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'ı ziyaret etti. İlk önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ile görüştü. Yarışmada başarılı olan öğrencileri ve öğretmenlerini kutladığını ifade eden Kılınç, "Biz sizin başarılı olmanız için her türlü desteği veriyor ve vermeye de devam ediyoruz. Önünüzde bölge yarışmaları da var. İnşallah orada da başarılı olup bizi mutlu edersiniz. Okul müdürünüz ve sizi yarışmaya hazırlayan öğretmeninizi de kutluyorum" dedi.

Buradan ayrılan öğrenciler Kahta Kaymakamı Metin Esen'i de ziyaret ettiler. Kaymakamla görüşen öğrenciler verdiği destek için kendisine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Okul Müdürü Ramazan Kılıç Kahta Kaymakamı Metin Esen'in spora çok büyük önem verdiğini ifade ederek hem kendisine hem de İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'a teşekkür ettiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde bölge finalleri için Adıyaman'ı temsil etme hakkı kazandıklarını söyleyen Ramazan Kılıç, o yarışmada da başarılı olmak istediklerini ifade etti. Öğrencileri yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmeni Osman İde ise yarışmada başarılı olmak için her gün çalıştıklarını ve bölge finallerinde de başarılı olup Türkiye yarı finallerine gitmek istediklerini ifade etti. Kahta Kaymakamı Metin Esen ise öğrencilerin başarısı karşısında çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Bu öğrencilerimiz inşallah ilerde de başarılı olurlar. Adıyaman'da düzenlenen yarışmada takım olarak ve bireysel olarak birincilik elde edilmesi bizi çok mutlu etti. Size her konuda destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Sporculardan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement