Samsun Bakan Demircan: Sayın Baykal'ın Durumunu Sürekli Takip Ediyorum - Son Dakika
Güncel

Samsun Bakan Demircan: Sayın Baykal'ın Durumunu Sürekli Takip Ediyorum

Bakan Demircan: Sayın Baykal'ın durumunu sürekli takip ediyorumSAĞLIK Bakanı Ahmet Demircan, "Sayın Baykal'ın sağlık durumunu sürekli takip ediyorum.

20.10.2017 18:31

Bakan Demircan: Sayın Baykal'ın durumunu sürekli takip ediyorum

SAĞLIK Bakanı Ahmet Demircan, "Sayın Baykal'ın sağlık durumunu sürekli takip ediyorum. Şu anda ciddiyetini koruyor. Kötüleşme yok. İnşallah daha ılımlı istikamette gelişecek" dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Ondokuz Mayıs Ünuversitesi (OMÜ) Dektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret etti. Ardından da defterini imzaladı. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret sonunda Bakan Demircan, Rektörlük bahçesine fidan dikti. Bakan Demircan, üniversitenin yemekhanesine gidip öğrencilerle birlikte yemek yedi. Bakan Demircan sonrasında Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Samsun programıyla ilgili açıklamalarda bulunup basın mensuplanının sorularını yanıtladı.

Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili soru üzerine Bakan Demircan, "Sayın Baykal'ın sağlık durumunu sürekli takip ediyorum. Bize gelen, sayın rektörümüzün son mesajında şu anda ciddiyetini koruyor. Kötüleşme yok. İnşallah daha ılımlı istikamette gelişecek. Uyutma devam ediyor. Beyin dinlendiriliyor. Bu tedavi amaçlı, beynin yorulmaması için, ödemin görülmemesi için. Sayın Baykalı'ın tedavisi Türkiye'nin en yetkin hekimleri tarafından takip ediliyor. Bize gelen son durum bu" dedi.

BAKAN DEMİRCAN: TÜRKİYE'Yİ UÇURUMUN KENARINDAN ALDI

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2017-2018 yeni akademik yıl açılış törenine katıldı. OMÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Bakan Demircan'ın yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zuiya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programın açılış bölümünde konuşma yapan Bakan Demircan, "İnsan iradesi ve aklı insanı diğer canlılardan ayıran en önemli özelliktir. Gençler özelikle sizlere söylüyorum aklınızı ve iradenizi kimseye emanet etmeyin, teslim etmeyin. Bakın bunun faturasını 15 Temmuz'da bu aziz millet ağırlaşmadan önüne geçti. Çok ağır bir fatura ödeyebilirdi Türkiye. Türkiye uçurumun kenarından lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret etmesiyle millet ayağı kalktı ve Türkiye'yi uçurumun kenarından aldı. Aklını ve iradesini teslim etmiş adeta mankurtlaşmış bir yapı ile karşı karşıyaydı Türkiye. ve oldu geçti diyemeyiz. Her zaman böyle bir kıntı herkesin başına gelebilir Bunun da tek bir çaresi aklı, vicdanı hür tutmak, memleketine milletine sözleşmesine anayasasına sadakat üzerinde birilği, beraberliği tesis etmek esastır" dedi. Bakan Demircan'ın konuşmasının ardından şiir dinletisi ve Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirildi. Ardından geleneksel 'Açılış Dersi'ni ise İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet 'Akademik liderlik' konusunda verdi.

Samsun Bakan Demircan: Sayın Baykal\'ın Durumunu Sürekli Takip Ediyorum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Bakan Demircan: Sayın Baykal'ın Durumunu Sürekli Takip Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement