Samsun'da Feci Kaza - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Feci Kaza

Samsun\'da Feci Kaza

Samsun'da, minibüsün su kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi toprağa verildi.

23.07.2012 16:30  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme ilçesinde bir minibüsün su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi gözyaşları arasında memleketleri olan Artvin'in Şavşat ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul'da özel bir sektörde çalışan ve memleketleri olan Artvin'in Şavşat İlçesi'ne tatillerini geçirmek için gelen ve tatil dönüşünde Samsun'un Terme İlçesi'nde kaza yapması sonucu kazada hayatını kaybeden Yazıcı ailesinin 7 ferdi için Yavuzköy köyünde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cami avlusuna sığmayan cenaze ve cemaat nedeniyle cenaze namazı köyde bir tarla içerisinde kılındı. Cenazeye Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Bülent Keskinsoy, Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İşi nedeniyle İstanbul'da kalan ve aile ile birlikte tatil için Artvin'e gelmeyen sürücü Emin Yazıcı'nın 18 yaşındaki oğlu Abdülkerim Yazıcı, cenazede sık sık gözyaşlarına boğuldu. Cenazelerin araçtan indirilmesi ve taşımasına yardım eden Yazıcı, helallik istendiği sırada gözyaşlarını tutamayarak şaşkınlıkla bütün tabutlara tek tek baktı. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından ailenin 6 ferdi Yavuzköy'deki aile mezarlığında toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden sürücünün kayınvalidesi Hatice Turanlı ise ilçenin Düzenli Köyü'nde toprağa verildi. Emin Yazıcı'nın "Ben hangisine ağlayayım" demesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Yaz tatilini geçirdikleri Artvin'in Şavşat ilçesinden İstanbul'a dönen Yazıcı ailesi, dün sabah saat 08.00 sıralarında Samsun'un Terme ilçesi Akçay mevkiinde kaza geçirmişti. Emin Yazıcı'nın (41) kullandığı 34 TY 8078 plakalı minibüs, yolun kenarında bulunan su kanalındaki menfeze çarptı. Kazada aynı aileden araç sürücüsü Emin, eşi Şaziye (48), çocukları Erdem (14), Damla (17), annesi Müfide (76) ve babası Rahim Yazıcı (75) ile kayınvalidesi Hatice Turanlı (89) hayatını kaybetti, 14 yaşındaki çocukları Eren Yazıcı da ağır yaralandı. Kazada aileden tek sağ kalan Eren Yazıcı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Feci Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement