Samsun: Samsun'da Olta Balıkçılığı Yarışması - Son Dakika
Güncel

Samsun: Samsun'da Olta Balıkçılığı Yarışması

Samsun'da bu yıl 2.'si düzenlenen Karadeniz Bölgesi Marmara Gold Olta Balıkçılığı Yarışması'nda olta balıkçıları hünerlerini sergiledi.

28.05.2006 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bu yıl 2.'si düzenlenen Karadeniz Bölgesi Marmara Gold Olta Balıkçılığı Yarışması'nda olta balıkçıları hünerlerini sergiledi.

1999 yılından beri her yıl İstanbul Aşiyan Sahili'nde düzenlenen Olta Balıkçılığı Yarışması, bu yıl 2. defa Samsun Sahil Yolu'nda yapılırken, yarışmaya büyük ilgi gösterildi. 164 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışma, yemli olmak üzere tek kategoride yapıldı. Balığın az olması sebebiyle bazı balıkçıların moralleri zaman zaman bozulurken, buna rağmen keyifli anlar yaşandı. Oltalara en çok, kaya balığı ve kefal takıldı.

Ünlü manken Şenay Akay, yarışma boyunca balıkçıların yanlarına gidererek onlara moral verdi. Bir yarışmacının tutuğu kaya balığını eline alan ünlü manken, ilk kez canlı bir balığı eline aldığı için büyük heyecan yaşarken, zaman zaman yarışmacıların oltasını eline alarak, balık tutmaya çalıştı.

Yaklaşık 4 saat sürecek olan yarışma sonucunda ilk 3 dereceye girenlere ünlü manken Şenay Akay tarafından çeşitli ödüller verilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun: Samsun'da Olta Balıkçılığı Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement