SAMSUN Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdi - Son Dakika
Güncel

SAMSUN Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdi

Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdiSAMSUN'un Atakum ilçesinde, denize giren Mert Cin (22), akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

01.08.2020 21:46  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdi

SAMSUN'un Atakum ilçesinde, denize giren Mert Cin (22), akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Boğulma tehlikesi geçiren Cin, deniz polisi ekibince sudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi sahilinde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren Mert Cin bir süre sonra akıntıya kapıldı. Suda çırpınan Cin, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları polise haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler suda arama çalışması yaptı. Bilinci kapalı olarak sudan çıkarılan Mert Cin, kıyıya getirildi. Cin, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

SAMSUN Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SAMSUN Serinlemek için denize giren genç, boğulma tehlikesi geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • : Canım gecligine doymadına mertim seni sevenleri niye bu kadar üzdün yavrum allahım seni bizlerden daha fazla seviyormuş ablasının yakışıklısı allahım mekanını cennet etsin paşam 0 0 Yanıtla

Advertisement