Cüneyt Arkın'a Çanakkale'de Sürpriz Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Kültür Sanat

Cüneyt Arkın'a Çanakkale'de Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Cüneyt Arkın\'a Çanakkale\'de Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Biga'da düzenlenen Sancak Beyi Osman Bey Okçuluk Şenlikleri'ne katılan sinema sanatçısı Arkın, sürpriz doğum günü kutlamasıyla 76 yaşına girdi.

08.09.2013 10:53  Güncelleme: 20:36

Biga ilçesinde düzenlenen Sancak Beyi Osman Bey Okçuluk Şenliklerine katılan sinema sanatçısı Cüneyt Arkın'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

İlçedeki bir tesiste Kaymakam Fatih Genel ve avukat Seçkin Tay tarafından düzenlenen kutlamada 76 yaşına giren Arkın'ı, eşi Betül Arkın ile oyuncular Cemal Hünal ve Murat Sezal da yalnız bırakmadı.

Eşiyle "doğum günü" pastası kesen Arkın'a Kütahya'dan ilçeye gelen Metin Tunca, sigrafitto (sır üstü kazıma) tekniğiyle yaptığı, oyuncunun 28'li yaşlardaki fotoğrafının yer aldığı tabloyu hediye etti.

Tunca, "Türk milletinin yetiştirdiği en büyük değer" olarak nitelendirdiği Arkın'ın filmlerinden yiğitliğin, mertliğin, sevdanın ve aşkın öğrenildiğini söyledi.

Bunun üzerine Tunca'nın eşi emekli öğretmen Zekiye Tunca'nın elini öpen Arkın, şöyle konuştu:

"Bu güzel insanlar benim doğum günüm için Kütahya'dan geliyor, beni görmek ve hediye vermek adına. Dünyada bundan daha büyük bir güzellik var mı? Hangi zengin böyle onurlandırılabilir? Ancak bir sanatçı onurlandırılıyor. Türk halkının minnet duygusu yüreğinden gelir. Minnetlerimi yüreğimin bütün güzelliklerini sunuyorum."

Kaymakam Genel ise Arkın'a manda boynuzundan yapılmış at figürlü kolye hediye etti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Cüneyt Arkın'a Çanakkale'de Sürpriz Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement