Sanatçı Tüdanya Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Tüdanya Ölümden Döndü

Arabesk Müziği Sanatçısı Tüdanya, Amasya'da Verdiği Konserin Ardından Tokat'ın Turhal İlçesinde Düzenlenen Bir Başka Konsere Katılmak Üzere Giderken Geçirdiği Trafik Kazasında Yaralandı.

16.10.2007 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arabesk müziği sanatçısı Tüdanya, Amasya'da verdiği konserin ardından Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen bir başka konsere katılmak üzere giderken geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya'da düzenlenen bir konsere katıldıktan sonra Turhal'da düzenlenen ikinci konsere katılmak için yola çıkan Tüdanya ve yanında bulunan arkadaşları, Aydınca mevkiinde trafik kazası geçirerek yaralandılar.

Amasya-Tokat karayolunun 45. kilometresinde dün gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada, Hamza Çelik (37) idaresindeki 05 EA 062 plakalı otomobil Aydınca mevkiinde aşırı sürat ve yağmur sebebiyle takla atarak yoldan çıktı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte otomobilin içerisinde bulunan sanatçı Tüdanya ve ekip arkadaşları Arzum Coşkun (27) ile Murat Yeşil (27) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına

alındı.

Kalça kemiği kırılan ve tedavi altına alınan Tüdanya'nın kaza anını anlatırken yüzüne yansıyan acısı çok büyük bir tehlike atlattıklarını gösterirken, kazadan eşi ve çocuklarının haberi olmadığını söyleyen Tüdanya, "Birinci konseri bitirdik ikinci konsere gidiyorduk. Bizim araç çok süratliydi. Yağmur vardı, çok süratliydik, çok ikaz etmemize rağmen bir anda kendimizi otların arasında bulduk. Bütün gece çok acı çektim, kalçam kırık, her tarafım şiş. Çocuklarımın ve eşimin haberleri yok" dedi.

Tüdanya ve kazada yaralanan diğer 3 kişinin durumlarının iyi olduğu bildirildi. Soruşturma sürüyor.

(DY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanatçı Tüdanya Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement