Sancaktepe Belediye Başkanı, Ağrı ASKF'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe Belediye Başkanı, Ağrı ASKF'yi Ziyaret Etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki heyet, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Ağrı'nın tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmek üzere Ağrı'ya geldi.

27.07.2017 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Erdem ve beraberindeki heyet Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret ederek federasyon yetkilileri ile görüştü. Ziyarete Başkan Erdem ile birlikte, Sancaktepe Ağrılılar Derneği Başkanı Sadık Kaya, Sancaktepe Ak Parti İl Başkanı ve Ağrılılar eşlik etti.

Başkan Erdem burada yaptığı konuşmada"Ağrı'ya iki proje uyguladık. Bunlardan ilki "Ağrı'ma Derman Ol" isimli projeydi. Bu proje kapsamında tırlarla giysi vb yardımlarda bulunduk. İkinci projemiz ise Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile yaptık. Proje kapsamında üç büyükler diye adlandırdığımız Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşımızın Avrupa kupaları maçlarına çocuklarımızı misafir ettik. Bu misafirlikler sizlerle bir köprü oluşturdu. Bugün buraya gelmemizin sebebi, oluşturulan bu köprülerdir. Şunun bilinmesi gerekiyor ki, federasyona bağlı kulüpler, bizim kulüplerimiz gibidir. Bundan sonraki süreçte bizim çocuklarımız için ne yapıyorsak, Ağrı'daki çocuklarımız içinde aynısını yapmaya hazırız. Biz bünyesinde 12 bine yakın sporcusu bulunan bir belediyeyiz. Bu sayıya artık Ağrı'da ki sporcuları da dahil ediyoruz"dedi

Ziyaretin çok anlamlı olduğunu söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise"Esasen sayın başkanımızı bizler İstanbul'da ziyaret etmek istemiştik. Yoğun programından dolayı görüşememiştik. Kendisine bir teşekkür borçluyuz. Ağrı'da uyguladıkları iki projeyi de takip ettik, projenin çocuklarımız üzerindeki etkilerini anlattık."dedi.

Ziyaret spor taban birlikleri ile hatıra fotoğrafı sonrasında sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaktepe Belediye Başkanı, Ağrı ASKF'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement