Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı\'dan Kısa Kısa

Sandıklı Devlet Hastanesi'nin en büyük gelişiminin beyin cerrahisi alanında yapıldığı bildirildi.

12.03.2018 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Devlet Hastanesi'nin en büyük gelişiminin beyin cerrahisi alanında yapıldığı bildirildi.

Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Operatör Dr. Günhan Güngör'ün cerrahi olarak tedavi ettiği vakaların sayısının 500'lere ulaştığı belirtildi.

Sandıklı Devlet Hastanesi'nde şu anda mikroşirürjikal yöntemle bel ve boyun fıtığı ameliyatları, yine mikroşirürjikal yöntemi ile beyin tümörü ameliyatları, proloterapi, nöroloterapi, çok çeşitli migren enjeksiyonlar ve kapalı bel fıtığı operasyonlarının yapıldığı kaydedildi.

Sandıklı'da "Seymen" etkinliği

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde "Seymen" etkinliği düzenlendi.

Sandıklı Belediyesi, Ankara Yenimahalle Belediyesi ve Sandıklı Yarenler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, Ankara Külübü Derneği'nin sunumu ile Sandıklı Kaplıcalarındaki bir termal otelde gerçekleşti.

Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, Ankara Seğmenleri, Manisa Kula yarenleri, Çankırı Yarenleri, Afyonkarahisar Çakır köy yarenleri ve Sandıklı yarenleri gösterilerini sergiledi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Ankara Seğmenleri, Manisa Kula yarenleri, Çankırı Yarenleri, Afyonkarahisar Çakır köy yarenleri ve Sandıklı'nın gururu yarenlerimizin gösterilerine katıldık. Sandıklı'nın yoğun katılım sağladığı program kültür ziyafetine sahne oldu. Sandıklı Kültür Derneğimize böyle güzel bir organizasyona katkı sağladığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement