Şanlıurfa'da Esrar ve Kaçak Sigara Operasyonu Şanlıurfa'da, Polis Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Üç Operasyonda 6 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 24 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirilirken, 7 Kişi Gözaltına Alındı. - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Esrar ve Kaçak Sigara Operasyonu Şanlıurfa'da, Polis Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Üç Operasyonda 6 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 24 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirilirken, 7 Kişi Gözaltına Alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik gece geç saatlerde art arda operasyonlar düzenledi.

12.01.2012 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik gece geç saatlerde art arda operasyonlar düzenledi. İlk operasyonda, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde bir kamyon, oluşturulan arama noktasında durduruldu. Polis ekipleri tarafından yapılan aramada kamyon şoförü Osman Karagöz'ün yatak olarak kullandığı bölümde yorgan altında 3 pakette toplam 16 kilo 100 gram esrar ele geçti, sürücü gözaltına alındı. Uyuşturucu taşıyan kamyona öncülük yapan otomobil içerisinde ise Yakup U. ve Murat K. gözaltına alındı.

Polisin ikinci operasyonu yine Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda gerçekleşti. Arama noktasındaki polisin 'dur' ihtarına uymayarak uzaklaşan otomobili takip eden ekipler, 50 kilometrelik bir kovalamacanın ardından araçtan atılan, içerisinde 8 kilo 700 gram esrar bulunan 3 paket birlikte 3 kişiyi yakaladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Şeref A., İbrahim E. ile İdris D. ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Polisin son operasyonu ise Viranşehir İlçesi'nde gerçekleşti. Yurda kaçak yollarla getirilen 6 bin paket gümrük kaçağı sigarayı kamyon kasasındaki 30 ton kömür altına gizleyen Mehmet Salih T., polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan 7 şüpheli sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Ali LEYLAK/ Şanlıurfa, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Esrar ve Kaçak Sigara Operasyonu Şanlıurfa'da, Polis Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Üç Operasyonda 6 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 24 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirilirken, 7 Kişi Gözaltına Alındı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement