Şanlıurfa'da Gasp Olayı: 5 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Gasp Olayı: 5 Gözaltı

Şanlıurfa\'da Gasp Olayı: 5 Gözaltı

Şanlıurfa'da ilişkiye girmek istedikleri bir hayat kadınının arkadaşını döverek, şahsı gasp ettiği iddia edilen 5 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

22.11.2012 13:35

Şanlıurfa'da ilişkiye girmek istedikleri bir hayat kadınının arkadaşını döverek, şahsı gasp ettiği iddia edilen 5 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.

İddiaya göre, Yenice Mahallesi'nde meydana gelen olayda; İ.G., M.G., A.G., A.G. ve F.G. isimli şahıslar, hayat kadını N.K. ile ilişkiye girmek için randevu istedi. N.K., erkek arkadaşı M.K.'yi de yanına alarak, daha önce anlaştıkları 5 şahsın yanına gitti. Hayat kadını N.K.'nin arkadaşı M.K. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan 5 şahıs, M.K.'yi önce darp edip, ardından üzerinde bulunan bir miktar parayı, kredi kartını ve cep telefonunu gasp etti. Şahıslar daha sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, gasp edilen M.K. durumu polis ekiplerine bildirdi. Şikayet üzerine harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda şahısların kimlik ve adreslerini tespit ederken, İ.G., M.G, A.G., A.G. ile F.G., polis ekipleri tarafından evlerine yapılan baskın sonucu gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 şahıs ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 5 şahıs daha sonra, sağlık raporları için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen; İ.G., M.G, A.G., A.G. ile F.G., haklarında düzenlenen 'darp ve gasp' suçlarından adliyeye sevk edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Gasp Olayı: 5 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement