Şanlıurfa'da, "Ortadoğu ve Suriye" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da, "Ortadoğu ve Suriye" Konferansı

Dicle Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr.Hüseyin Şeyhanlıoğlu, "Ortadoğu, insanlığın karanlığa düştüğü en kötü anlarda müthiş medeniyetler ortaya çıkaran bir coğrafyadır"...

29.01.2012 13:04

Dicle Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, "Ortadoğu, insanlığın karanlığa düştüğü en kötü anlarda müthiş medeniyetler ortaya çıkaran bir coğrafyadır" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Şeyhanlıoğlu, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen, "Ortadoğu ve Suriye" konferansında yaptığı konuşmada, Ortadoğu'da yaşayan halkların yeni bir diriliş örneği göstererek, dünya medeniyetine yön verdiğini söyledi.

Ortadoğu'yu iyi tanımak için tarihin derinliklerine bakmak gerektiğini ifade eden Şeyhanlıoğlu, "Ortadoğu, insanlığın karanlığa düştüğü en kötü anlarda müthiş medeniyetler ortaya çıkaran bir coğrafyadır. Bölgede insanlık onuru çiğnenmeye başlayınca Arap Baharı ile halklar arasınsa diriliş başladı" diye konuştu.

Avrupa Birliği ülkelerinin ekonomik durumuna da değinen Şeyhanlıoğlu, birliğin miadını doldurduğunu savundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan da Türkiye'nin hiçbir zaman Ortadoğu'da ve Suriye'de kan akmasını istemediğini belirtti.

Konferansa, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile belediye başkanları ve partililer katıldı.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da, 'Ortadoğu ve Suriye' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement