Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ve Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi'nce "Türkiye'nin Kadınları Ülkenin Yol Haritasını Belirliyor" konulu panel düzenlendi.

30.03.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ve Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi'nce " Türkiye'nin Kadınları Ülkenin Yol Haritasını Belirliyor" konulu panel düzenlendi.

ŞUTSO'dan yapılan açıklamaya göre, ŞUTSO meclis salonunda gerçekleştirilen panelde konuşan Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, kadının toplum içerisindeki yerinin artık azımsanmayacak kadar büyüdüğünü belirterek, insanları doğuran, büyüten ve topluma kazandıran kişilerin kadınlar olduğunu ifade etti.

ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin ise kentin potansiyeli bünyesinde barındırdığını dile getirerek, ülkede ve bölgede kadın iş gücü oranının arttırılmasının 2023 hedefi için önemli bir adım olacağını kaydetti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Başkanı Selda Tandoğan ise bir kadının sırrının ilk başta eğitimden geçtiğini ifade etti.

Panele Vali Yardımcısı Aylin Duman Kırcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, KOSGEB Müdürü İdris Erkeksoy, ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Prof. Dr. Yıldız Ecevit, Kadın Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Serpil Karuserci ile diğer ilgililer katıldı.

- Siverek Kaymakamı Erkal'n ziyaretleri

Kaymakam Hamza Erkal, Atatürk Barajı göleti çevresindeki bazı köyleri ziyaret etti.

Kaymakam Erkal, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Atatürk Barajı göletlinde su tutulmaya başlamasıyla birlikte bölgede oluşan doğal güzelliklerin yerel turizme kazandırılması için incelemelerde bulunduğunu ifade etti

Kaymakam Erkal, bölgenin potansiyelini üst seviyeye çıkartabilmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement