Şanlıurfa, Saraybosna ile Kardeş Şehir Olma Yolunda - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa, Saraybosna ile Kardeş Şehir Olma Yolunda

Şanlıurfa, Saraybosna ile Kardeş Şehir Olma Yolunda

Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç, Şanlıurfa ziyaret sırasında Başkan Nihat Çiftçi ve Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç ile meclis üyeleri ile yaptığı görüşme sırasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ile Şanlıurfa’nın kardeş şehir olması gündeme geldi.

24.10.2017 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç, Şanlıurfa ziyaret sırasında Başkan Nihat Çiftçi ve Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç ile meclis üyeleri ile yaptığı görüşme sırasında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Şanlıurfa'nın kardeş şehir olması gündeme geldi.

Bosna Hersek kurucu lideri merhum Aliya İzzetbegoviç'in oğlu Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç, Şanlıurfa ziyareti devam ediyor. Ziyaret sırasında Başkan Nihat Çiftçi ve Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç ile meclis üyeleri ile yaptığı görüşme sırasında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna ile Şanlıurfa'nın kardeş şehir olması gündeme geldi. Başkan Nihat Çiftçi, Kasım ayında düzenlecek olan Büyükşehir Belediye Meclisinde konunun gündeme alınacağını söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa, Saraybosna ile Kardeş Şehir Olma Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement