Şansal Büyüka: Ersun Yanal Forvet İstemiyor - Son Dakika
Spor

Şansal Büyüka: Ersun Yanal Forvet İstemiyor

Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Ocak ayında forvet transferi istemediğini belirtti.

17.12.2018 22:57  Güncelleme: 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumlarda bulunan Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın transfer planı hakkında açıklamalarda bulundu.

"SLİMANİ'Yİ ADAM EDEBİLİR Mİ?"

Şansal Büyüka, ''Ersun hoca devre arasında bir sağ bek, bir orta saha, bir kanat istemiş. Forvet istememiş. Slimani'yi adam edebilir mi?'' sözlerini kullandı.

''ÖNCELİK TRANSFER DEĞİL''

Mehmet Demirkol ise ''Fenerbahçe'nin önceliği transfer yapmak değil, eldekilerden daha iyi yararlanmak.'' şeklinde konuştu.

(Sporx)

Şansal Büyüka: Ersun Yanal Forvet İstemiyor

Son Dakika Spor Şansal Büyüka: Ersun Yanal Forvet İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ANDSMERO : PUAN TABLOSUNA TERSTEN BAKMAYA DEVAM CANLARIM BENİM 5 2 Yanıtla
  • Bz0144: Tff 1. Ligde bolca zamaniniz olur. Ne oldu aziz gitti hakemede karsi takimin furbolcusunuda teknik direktörünüde baski yok hakemler biraz adil yonettimi yeriniz belli oldu. Siz daha zor şampiyon olursunuz ha belki alt liglerde ait oldugunuz yerde 3 3 Yanıtla
  • Fatih: Ne gerek var transfere tarla sursun fenev en iyi bildigi isi yapsin 2 3 Yanıtla
  • Grcklr: Tff 1. Ligde bolca zamaniniz olur. Ne oldu aziz gitti hakemede karsi takimin furbolcusunuda teknik direktörünüde baski yok hakemler biraz adil yonettimi yeriniz belli oldu. Siz daha zor şampiyon olursunuz ha belki alt liglerde ait oldugunuz yerde 1 2 Yanıtla
  • Grcklr: Tff 1. Ligde bolca zamaniniz olur. Ne oldu aziz gitti hakemide karsi takimin furbolcusunuda teknik direktörünüde baski yok hakemler biraz adil yonettimi yeriniz belli oldu. Siz daha zor şampiyon olursunuz ha belki alt liglerde ait oldugunuz yerde 0 2 Yanıtla
  • Beyzade : Ersun hoca bu işi kıvırır rahat olun 1 1 Yanıtla
  • Fenev 1903: Nie istemiyor kendimi çikip oynicak forvette çok tasarruflu hem teknik draktor hem golcufitbolcu 1 0 Yanıtla
  • Aziz: Ali ben forvette oynarim demis pAramiz yok alamayiz demis 0 1 Yanıtla
  • El kümesiko: Planları birinci lige göre yapıyor lar :)) 0 1 Yanıtla
  • bozok: Soru 16.Sınıf Kuvvet ve Hareket Çözümlü Test Soruları Kuvvet ölçen araca ne denir? A) Dinamometre B) Barometre C) Manometre D) Eşit kollu teraziSoru 2 11 N ve 4 N büyüklüğündeki iki kuvvetin bileşkesinin en büyük değeri kaç Newton’dur? A) 7 B) 15 C) 22 D) 44Soru 3 Aşağıdakilerden hangisi kuvvet birimidir? A) Metre B) Pascal C) Newton D) JouleSoru 46.Sınıf Kuvvet ve Hareket Çözümlü Test Soruları 360 metrelik yolu 30 sn’de alan bir hareketlinin ortalama hızı kaç m/sn’dir 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement