Şarampole Devrilen Hafif Ticari Araç Yandı: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Şarampole Devrilen Hafif Ticari Araç Yandı: 5 Kişi Yaralandı

Malatya'da, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole devrildikten sonra yanan araçtaki 5 kişi yaralandı.

17.08.2018 10:59  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, seyir halindeki hafif ticari bir araç sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole devrildi. Çevredekilerin yardımıyla yaralıları çıkarıldığı araç, kısa sürede yanarak, hurdaya döndü.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTA 5 KİŞİ YARALANDI

Kaza, sabah saatlerinde, Malatya- Akçadağ yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 47 LD 031 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada araçtaki Tevfik Mete, Şirin Mete, Gül Çiçek, Orhan Mete ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Kazayı görüp, yardıma koşanlar, devrilen araçtaki yaralıları çıkardı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bu sırada hafif ticari araçta yangın başladı. Kısa sürede yükselen alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hafif ticari araç, hurdaya dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şarampole Devrilen Hafif Ticari Araç Yandı: 5 Kişi Yaralandı
Şarampole Devrilen Hafif Ticari Araç Yandı: 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Şarampole Devrilen Hafif Ticari Araç Yandı: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nesrin: Allahım onları koru 0 0 Yanıtla
  • Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı
    12:54 Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde kendilerini jandarma olarak tanıtan 3 kişi, yaşlı kadını tutuklanacağı tehdidinde bulunarak yaklaşık 900 bin lira dolandırdı. İhbar üzerine yapılan operasyonla 2 şüpheli tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı
    12:51 Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Olayın ardından kaçan Ümit Y'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Emre T. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı
    12:49 Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı

    Şehit aileleri ve şehit babalarına yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis talep edilen gazeteci Can Ataklı hakim karşısına çıktı.

  • İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti
    12:45 İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı 31 bin 819'a yükseldi. İsrail güçlerinin, baskın düzenlediği Şifa Hastanesi'nden çekildiği de bildirildi.

  • Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü
    12:44 Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan metruk bir bina, park halindeki otomobilin üzerine çöktü. Olay sonucunda araçta maddi hasar meydana geldi. Bölgeye emniyet ekipleri sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı.

  • Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı
    12:43 Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu 2'si ağır olmak üzere toplam 6 işçi yaralandı. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle göçük altında kalan işçiler kurtarıldı. Yaralı işçiler, çevre hastanelere sevk edildi ve ikisinin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı
    12:35 Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı

    Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 2 FETÖ/PDY üyesi tutuklandı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, örgüt mensupları yakalandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı
    12:32 İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerindeki adreslerde nesli tehlike altındaki hayvanların tahnit edildiği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 405 parça hayvan ve bitki türü ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele ve CITES'e aykırılık suçlarından işlem başlatıldı.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı
    12:27 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul'da yakalanan Bekir Boydak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Boydak, yüklü miktarda para, külçe altın ve takılarla birlikte yakalanmıştı.

  • Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı
    12:26 Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan astsubay Ahmet M.'nin 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan aldığı hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay ise beraat etti.


Advertisement