Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Açıldı

Sarıkamış ilçesinde Gençlik Merkezi açıldı.

12.04.2013 16:54

Sarıkamış ilçesinde Gençlik Merkezi açıldı.

Sarıkamış Genç İşadamları Derneği (SAGİAD) tarafından İnönü Mahallesi TOKİ konutları mevkisinde yaptırılan Selahaddin Gençlik Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, SAGİAD'ın her geçen gün sosyal konularda ve eğitimde hayırlı işler yaptığını söyledi.

Eğitimin sadece okullarda olmadığını belirten Ermiş, "Ne zaman anne ve babaların bu tür mekanlara çocuklarını rahatlıkla gönderebildikleri, gözlerinin arkada kalmadığı, faydalı bilgilerin öğrenebileceği yer haline gelirse, o zaman Türkiye gerçekten istediğimiz vizyona kavuşmuş olacak. Bu gençlik merkezinin o manada büyük hizmetleri olacağını düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen ise SAGİAD'ın ilçeye büyük katkıları olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha gelişmesi, güzelleşmesi için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

SAGİAD Başkanı İsa Cengiz de dernek olarak amaçlarının geleceğin teminatı olan gençlerin, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi maddelerin pençesine düşmelerini engellemek, okullarından ve derslerinden kalan zamanlarda enerjilerini atabilecekleri nezih bir ortam oluşturduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini protokol üyeleri ile iki genç kesti.

Merkezde oturma salonu ile çeşitli oyun spor aletleri yer alıyor.

Muhabir Hüseyin Demirci

Yayıncı: Yücel Velioğlu - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement