SDÜ Büyükkabaca'da Yükseköğretim Hamlesi Yaptı - Son Dakika
Güncel

SDÜ Büyükkabaca'da Yükseköğretim Hamlesi Yaptı

SDÜ Büyükkabaca\'da Yükseköğretim Hamlesi Yaptı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Büyükkabaca Beldesinde açılması planlanan bölümler hakkında görüşmelerde bulunmak amacıyla, beldede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

26.09.2013 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, SDÜ yönetimi ve akademisyenler SDÜ Senirkent Meslek Yüksekokuluna bağlı olarak Büyükkabaca Beldesinde açılması planlanan bölümler hakkında görüşmelerde bulunmak amacıyla, beldede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rektör İbicioğlu bu kapsamda ilk olarak Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin ile görüştü. Kabulde konuşan Temurçin, beldeye yüksekokul eğitimi imkanı sağlayacak olan üniversite yönetimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

İbicioğlu ise daha aydınlık bir gelecek için bilimsel, teknolojik ve kültürel anlamda donanımlı bireyler yetiştirmek gerektiğini belirterek öğrenci potansiyeli ve öğretim elemanı kadrosuyla ülkenin yararına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Rektör İbicioğlu daha sonra belde halkıyla görüşerek "Belde, sahip olduğu birikim ve halkın istekli yaklaşımıyla bu bölümleri hak ediyor." dedi.

Rektör İbicioğlu ve beraberindekiler ziyaret sonrasında beldede dolaştı ve halkla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SDÜ Büyükkabaca'da Yükseköğretim Hamlesi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement