Şehide Giresun'dan Son Veda - Son Dakika
Güncel

Şehide Giresun'dan Son Veda

Şehide Giresun'dan son veda Giresun'un Güce kırsalında terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizli'nin naaşı düzenlenen askeri törenle memleketi Konya'ya uğurlandıGİRESUN - Giresun'un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör...

09.07.2018 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehide Giresun'dan son veda

Giresun'un Güce kırsalında terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizli'nin naaşı düzenlenen askeri törenle memleketi Konya'ya uğurlandı

GİRESUN - Giresun'un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü mensupları arasındaki çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin ilk ateş esnasında yaralandığı bildirildi.

Giresun'un Güce kırsalında terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizli'nin naaşı Jandarma Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Konya'ya gönderildi.

Jandarma Bölge Komutanlığı'ndaki törene saygı duruşu ile başlandı. Daha sonra şehit Uzman Çavuş'un hayatını içeren bir konuşma yapıldı. Giresun Müftüsü Muhittin Oral'ın yaptırdığı duanın ardından Şehit Uzman Çavuş Cevizli'nin naaşı ambulansa konularak memleketi Konya'ya gönderildi.

Törene; Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri, askeri erkan katıldı.

Törenin ardından Şehidin naaşı karayolu ile Ordu Giresun Havaalanı'na buradan ise askeri uçakla memleketi Konya'ya gönderildi.

Şehide Giresun\'dan Son Veda
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehide Giresun'dan Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement