Şehit Düşen 50 Liseli İçin Pedal Çevirecekler - Son Dakika
Güncel

Şehit Düşen 50 Liseli İçin Pedal Çevirecekler

Şehit Düşen 50 Liseli İçin Pedal Çevirecekler

Çanakkale zaferinin 100 yılında, İstanbul Erkek Lisesi’nden savaşa gönüllü olarak katılan ve şehit olan 50 öğrencinin anısına ‘Beylikdüzü Bisiklet Grubu’na üye 50 erkek bisikletçi Beylikdüzü’nden Çanakkale’ye gidiyor.

03.04.2015 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale zaferinin 100 yılında, İstanbul Erkek Lisesi'nden savaşa gönüllü olarak katılan ve şehit olan 50 öğrencinin anısına 'Beylikdüzü Bisiklet Grubu'na üye 50 erkek bisikletçi Beylikdüzü'nden Çanakkale'ye gidiyor.

Beylikdüzü kültür merkezinin önünde düzenlen törenle, 50 erkek bisikletçi Çanakkale'ye uğurlandı. Bisiklete binmenin sağlık için çok önemli olduğunun altını çizen Beylikdüzü Bisiklet Grubu Kurucu Başkanı Elmas Yılmaz Altıgöz, "Çanakkale'de kutlanan 4. Şehitlere Saygı etkinliğine gitmek için burada toplandık. Kültür Merkezi'nin önünden temsili olarak bisikletlerle çıkacağız yola. Daha sonra otobüsler ile Çanakkale'ye gidip şehitlikleri gezeceğiz" dedi.

Beylikdüzü'nden temsili olarak bisikletleri ile giden 50 bisikletçi daha sonra otobüsler ile Çanakkale'ye gidecek. 50 erkek bisikletçi, Çanakkale Valiliğin düzenlediği 4.Şehitlere Saygı etkinliğine katılacak. Etkinlik iki gün boyunca sürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Düşen 50 Liseli İçin Pedal Çevirecekler - Son Dakika


Advertisement