Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okuluna Parke Taşı Döşeniyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okuluna Parke Taşı Döşeniyor

Okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Karasu Belediyesi, Darıçayırı Şehit Oktay Demirci ilköğretim okulu bahçesine kilit parke taşı döşüyor.

20.02.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitime destek olmayı Karasu Belediyesi olarak görev bildiğini ifade eden İspiroğlu, Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz.

İspiroğlu Karasu Belediyesi olarak İlçede birkaç okula kilitli parke taşı döşedik. Okullarımızı modern ve çağa uygun bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Usluer Okulumuzun bahçesinde tozdan ve çamurdan dolayı çocuklarımız oyunlarını oynayamıyorlardı. Belediyemizin okulumuzun bahçesine yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklar oyunlarını rahat oynayabilecekler, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okuluna Parke Taşı Döşeniyor - Son Dakika


Advertisement