Şehit Polis Memurunun Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Şehit Polis Memurunun Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı

Şehit polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındıİSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da bir araçtan açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Anıl Kaan Aybek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından mesai arkadaşları tarafından alındı.

20.09.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da bir araçtan açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Anıl Kaan Aybek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından mesai arkadaşları tarafından alındı.

Gaziosmanpaşa'da dün gece saatlerinde gerçekleştirdikleri asayiş uygulaması esnasında "dur" ihtarına uymayan bir araçtan silahla ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Anıl Kaan Aybek'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.Burada yapılan otopsi işleminin ardından şehit polis memurunun cenazesi mesai arkadaşları tarafından alınarak eskort eşliğinde yapılacak tören için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesine götürüldü. Şehit polis memurunun cenazesinin Küçükköy Merkez Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Edirnekapı Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

Şehit Polis Memurunun Cenazesi Adli Tıp Kurumu\'ndan Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şehit Polis Memurunun Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı - Son Dakika


Advertisement