Şehit Uzman Onbaşı 1 Ay Önce Evlenmiş (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Onbaşı 1 Ay Önce Evlenmiş (2)

Şehit Uzman Onbaşı 1 Ay Önce Evlenmiş (2)

Evlendikten sonra 15 gün birlikte olabildiği eşi Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün şehit olduğu haberini ailesinin Mersin'in merkez Ayvagediği Beldesi'nde öğrenen Arzu Gözübüyük şoka girdi.

08.07.2011 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit UZMAN ONBAŞI 1 AY ÖNCE EVLENMİŞ (2)

ŞEHİT EŞİ ŞOKA GİRDİ

Evlendikten sonra 15 gün birlikte olabildiği eşi Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün şehit olduğu haberini ailesinin Mersin'in merkez Ayvagediği Beldesi'nde öğrenen Arzu Gözübüyük şoka girdi. Sağlık ekibiyle birlikte eve gelen askerlerden şehit haberini alınca bayılan genç kadına sakinleştirici iğne yapıldı. Kimseyle konuşmayan ve ağlayamayan Arzu Gözübüyük'ün annesi Sevgi Bölükbaşı, hiç oğlu olmadığı için damadının oğlu gibi sevdiğini belirterek ağıt yaktı.

Kızı Arzu'nun eşi ile birlikte Tunceli'ye gitmek istediğini belirten anne Sevgi Bölükbaşı, "Kızım Tunceli'ye gitmeyi çok istedi, eşinin yanında olmak istedi. Ama damadım güvenlik nedeniyle buna izin vermedi" dedi. Sevgi Bölükbaşı, kızının eşiyle en son dün akşam cep telefonuyla uzun süre sohbet ettiğini de sözlerine ekledi.

Türk Bayrağı asılan eve, acı haberi alan yakınları akın etti, bir ambulans da hazır bekletildi. Ayvagediği Belediye Başkanı MHP'li Ergün Özdemir de eve gelerek Arzu Gözübüyük'ün babası Yıldırım Bölükbaşı'na baş sağılığı dileğinde bulundu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Onbaşı 1 Ay Önce Evlenmiş (2) - Son Dakika


Advertisement