Şehit ve Gazi Yakınlarına 'Düğün Salonu' Müjdesi! - Son Dakika
Güncel

Şehit ve Gazi Yakınlarına 'Düğün Salonu' Müjdesi!

Şehit ve Gazi Yakınlarına \'Düğün Salonu\' Müjdesi!

MHP'li meclis üyesi önerdi, iki düğün salonu ücretsiz oluyor. MHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Muhammet Şahin'in "Şehit ve gazi yakınları, belediyeye ait düğün salonlarından ücretsiz yararlansın" önerisi, hayata geçmeye başladı.

10.05.2019 17:59

Belediyeye ait 6 düğün salonunun bulunduğu Bayraklı'da, Ümit Boz ve 75. Yıl'da ki iki düğün salonunda şehit ve gazi yakınlarından para alınmaması kararlaştırıldı. Konuyla ilgili konuşan MHP'li Şahin, "Bu kararın, ilçemizde belediyeye ait diğer düğün salonlarında da uygulanması için mücadeleye devam edeceğiz. Konunun takipçisi olacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Muhammet Şahin, ilçede belediyeye ait düğün salonlarında ücretlerin yüksek olduğunu vurgulayarak, bir önceki meclis toplantısında dikkat çeken bir öneri de getirmişti. Belediyenin asli görevinin para kazanmak değil, hizmet üretmek olduğunu söyleyen Şahin, "Düğün salonlarında fiyatlar düşürülsün. Ayrıca şehit ve gazi yakınlarından da ücret alınmasın. Bize vatandaşlardan bu yönde talepler geliyor" açıklamasını yapmıştı. Bu önerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından, konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bayraklı Belediyesi, ilçedeki iki düğün salonunda şehit ve gazi yakınlarından para alınmamasını kararlaştırdı.

Şehit ve Gazi Yakınlarına 'Düğün Salonu' Müjdesi!

BAYRAKLI ÖRNEK OLACAK

Bu karardan memnuniyet duyduğunu belirten Şahin, "Belediyeye ait düğün salonlarında ücretlerin fazla olması nedeniyle dar gelirli aileler mağdur oluyordu. Biz de vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıya ve bu yöndeki taleplerine kayıtsız kalmadık. Ayrıca şehit ve gazi yakınlarımıza bu salonların ücretsiz olmasını yönünde teklifimiz olmuştu. Bayraklı Belediye Başkanı Sayın Serdar Sandal, ilçemizdeki iki salonda bu önerinin hayata geçirileceğini açıkladı. İnşallah diğer düğün salonlarında bu uygulamaya gidilecek ve ilçemiz örnek olacak" diye konuştu.

Son Dakika Güncel Şehit ve Gazi Yakınlarına 'Düğün Salonu' Müjdesi! - Son Dakika


Advertisement