Şehitler Anısına Cd'lerden Türk Bayrağı - Son Dakika
Güncel

Şehitler Anısına Cd'lerden Türk Bayrağı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -CD'lerden yapılan bayraktan detay -Ali Osman Yılmaz'ın ile röportaj Şehitler anısına CD'lerden Türk bayrağı Çankırı'da bir kişi, son dönemde terör operasyonlarında şehit olanlar anısına 510 CD'den Türk bayrağı oluşturdu Çankırı'da şehitler anısına 510 CD'den yapılan Türk bayrağı, ilgi çekiyor.

04.06.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-CD'lerden yapılan bayraktan detay

- Ali Osman Yılmaz'ın ile röportaj Şehitler anısına CD'lerden Türk bayrağı

Çankırı'da bir kişi, son dönemde terör operasyonlarında şehit olanlar anısına 510 CD'den Türk bayrağı oluşturdu

Çankırı'da şehitler anısına 510 CD'den yapılan Türk bayrağı, ilgi çekiyor.

Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde memur olarak görev yapan Ali Osman Yılmaz, terörle mücadelede son dönemde şehit olanlar anısına 510 CD'den hazırladığı Türk bayrağını, Karatekin Parkı'nda devam eden Eğitim Bilim Festivali'nde sergiliyor. Yoğun ilgi gören bayrağın kırmızı bölümü kırmızıya, yıldız ve ay bölümü de beyaza boyanan CD'lerden oluşturuldu.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini söyledi. Geçen yazdan bu yana Türkiye'nin terörle önemli bir mücadele sürecine girdiğini dile getiren Yılmaz, "Bu vatan uğruna birçok evladımız seve seve hainlere karşı mücadele ediyor. Bu mücadele sırasında şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimizin anısına 180 santimetrekare boyunda, 160 santimetrekare eninde Türk bayrağı yaptım." dedi.

Şehitlerin bu vatan için gözünü kırpmadan canını verdiğini vurgulayan Yılmaz, kendisinin de şehitlere dikkati çekmek amacıyla CD'lerden Türk bayrağı yaptığını kaydetti.

Bayrağı yapmaya başladığında Türkiye'nin son dönemdeki terör operasyonları başladıktan sonra 510 şehidi bulunduğunu anlatan Yılmaz, "Geçen yazdan bayrağı yapmaya başladığım güne kadar Türkiye'nin 510 şehidi vardı. O nedenle bayrağı 510 CD'den yaptım." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, festivalin sona ermesinin ardından bayrağı emniyet ya da askeri bir kuruma hediye etmeyi düşündüğünü sözlerine ekledi.

Şehitler Anısına Cd\'lerden Türk Bayrağı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler Anısına Cd'lerden Türk Bayrağı - Son Dakika


Advertisement