Şehrin Her Köşesine Hizmet - Son Dakika
Yerel

Şehrin Her Köşesine Hizmet

Şehrin Her Köşesine Hizmet

Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Çağın gerisinde kalmış, zamanın ruhuna uygun olmayan; insana ve şehre faydası olmayan anlayışların hepsini bir kenara itiyoruz."

01.11.2013 17:23

Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi açılış töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Çağın gerisinde kalmış, zamanın ruhuna uygun olmayan; insana ve şehre faydası olmayan anlayışların hepsini bir kenara itiyoruz. Çağdaş bir görünüme sahip Kamyoncular ve Tır Parkı, şehrimize hayırlı olsun. Esnafımız, daha modern standartlarda hizmet verecek" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi törenle açıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra Vali Mustafa Büyük, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Sakarya Eski Milletvekili Erol Aslan Cebeci, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir bürokratları ile çok sayıda nakliyeci esnafı katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar gerçekleştirdi. Oktar, "Şehrimize güzel bir hizmet kazandırdık. Bu sayede nakliyeci esnafımız, daha modern bir tesise kavuşmuş oldu. Esnafımıza ve Sakarya'mıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. Oktar'ın ardından nakliyeci esnafı adına konuşmasını yapan Necmi Demirci ise, "Tesis, nakliyeci esnafımızın daha modern şartlarda çalışmasını sağlayacak. Tır-kamyon parkımızı bizlere kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuşurken; SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, "Biz, Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimizle birlikte güzel çalışmalar yapıyoruz. Bugün burada güzel bir hizmeti halkımıza sunuyoruz. Bu güzel tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sakarya'nın daha düzenli bir görünüm kazanması adına kararlı çalışmaları her geçen gün hayata geçirdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, "Şehrimizin daha düzenli, derli toplu bir hal alması amacıyla bir dizi çalışmaya imza atmıştık. Süpürgeci esnafımıza dönük bir çalışma yaptık. Ardından hayvan pazarını daha iyi koşullarda kurulması amacıyla şehrin dışına çıkarttık. Eski TMO Ofisi'ni sanat merkezine dönüştürdük. Yine metruk durumdaki eski TZDK yemekhanesini Sanat Galerisi olarak hizmete açtık. Bugün de Kamyoncular ve Tır Parkı'nı açıyoruz. Çağdaş bir görünüme sahip Kamyoncular ve Tır Parkı şehrimize hayırlı olsun. Esnafımız, daha modern standartlarda hizmet verecek" şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek yeni dönüşüm çalışmalarının en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "İnşallah ikinci el oto galericilerinin de daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için yürüttüğümüz çalışmayı nihayete erdireceğiz. Ayrıca inşaat malzemeleri satış yerlerini de daha modern ve çağdaş standartlarda hizmet üretebileceği bir yere taşıyacağız. Bu konuda ilgili esnafımız ve SATSO ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Sakarya'da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının vurgusunu yapan Başkan Toçoğlu, sözlerini şekilde sonlandırdı: "Sakarya'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Hayat değişiyor. Biz de değişeceğiz. Kendimizi sürekli yenileyerek durmadan çalışacağız. Hep birlikte el ele vererek Sakarya'nın daha yaşanabilir bir kent olması için tempomuz sürekli artacak. Hemşerilerimiz Sakaryalı olmaktan ve Sakarya'da yaşamaktan gurur duyacaktır. Çağın gerisinde kalmış, zamanın ruhuna uygun olmayan; insana ve şehre faydası olmayan anlayışların hepsini bir kenara iteceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda bir sorunu yok saymak asla yoktur. Atmamız gereken adım eğer doğruysa bu adımı atmaktan tereddüt etmeyiz. Geçmişin karanlığına takılıp, yerimizde saymak bize yakışmaz. Yapacak çok işimiz olduğunu unutmayacağız. Şehrimizin her köşesinde hizmetlerimize devam ediyoruz."

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, esnafın hayatını kolaylaştıracak yeni hizmetin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde Vali Mustafa Büyük ve protokol üyeleri ile site esnafı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehrin Her Köşesine Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement