Şehzadeler'de 3 Mahalle'nin Dere Temizliği Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Şehzadeler'de 3 Mahalle'nin Dere Temizliği Tamamlandı

Şehzadeler\'de 3 Mahalle\'nin Dere Temizliği Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu, Yeniköy ve Güzelköy mahallelerinde 6 kilometrelik dere temizlik çalışmalarını tamamladı.

20.03.2018 16:07  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde başlatılan dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu, Yeniköy ve Güzelköy mahallelerinde olası su taşkınlarını önlemek amacıyla başlatılan temizlik çalışmasını tamamladı. Yürütülen 6 kilometrelik çalışma ile mahallelerde ikamet eden vatandaşlar MASKİ sayesinde büyük bir sıkıntıdan daha kurtuldu.

"MASKİ, TALEPLERİMİZİ GİDERDİ"

Veziroğlu Mahalle Muhtarı İbrahim Tunalı, "Mahallemizden geçen derede yağmurlardan taşan sular nedeniyle çok sıkıntı yaşıyorduk. Dere yataklarında biriken pislikler nedeniyle tıkanıklık meydana geliyordu. Bu pislikler yüzünden hem kötü koku hem de taşkın sebebiyle sokağa çıkamaz olmuştuk. MASKİ yetkilileri deremizi temizlediler. Pislik gitti, deremiz açıldı, artık sular taşmıyor. Taleplerimiz giderildi. MASKİ'nin çalışmalarından mahalle halkı olarak çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkür ediyoruz" dedi.

"TEMİZLİK BİTTİ, MAHALLEMİZ AYDINLANDI"

Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif Akbulut, "Deremizde yağışlı havalarda taşkın meydana geliyordu. Dere içindeki pisliklerden dolayı şiddetli koku yayılıyordu. MASKİ yetkilileri dere temizlik çalışmalarını tamamladılar. MASKİ sayesinde bütün bu sıkıntılarımızdan kurtulduk. Deremizin su akışı güzel, koku kalmadı. Görsel olarak ta mahallemiz aydınlandı. Sorumluluğunu bilen ve disiplinli çalışma sergileyen MASKİ, bizlerin rahatı için elinden geleni yaptı. MASKİ'ye her zaman güveniyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehzadeler'de 3 Mahalle'nin Dere Temizliği Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement