Selçuk Tıp'ta Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Selçuk Tıp'ta Mezuniyet Sevinci

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

01.07.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

SÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu'nda gerçekleştirilen törende, yeni mezunlara hayat boyu başarılar diledi.

Aralarında Azerbaycan ve Afganistan'ın da bulunduğu 120 hekimi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sarı, "Tam 40 yıllık bir geçmişi olan Selçuk Üniversitesinin, marka değerini tescilletmiş olan Tıp Fakültesi'nde aldığınız eğitimin ne kadar iyi olduğunu görev yapacağınız yerlerde anlayacağınızı düşünüyorum. Bu bağlamda doktorların siyasette, devlet yönetiminde ve iş dünyasında iyi yerlerde olmasından gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Tıp Fakültesi 2014-2015 yılı okul birincisi Hasan Ali Güler ise görevi başında hayatını kaybeden meslektaşlarına rahmet diledi.

Şiddet olaylarının son bulmasını dileyen Güler, "Bizim yetişmemizde büyük çaba harcayan öğretim üyelerimize teşekkür ederim. Buradan aldığımız bilgi ve birikimle mesleğimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Eğitim sürecim boyunca bana inanan aileme, ilkokul öğretmenimden başlayarak bugüne gelmemde emeği olan tüm hocalarım ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuk Tıp'ta Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement