Selim Işık'tan "Orkestram Olun" daveti - Son Dakika
Kültür Sanat

Selim Işık'tan "Orkestram Olun" daveti

Selim Işık\'tan "Orkestram Olun" daveti

Gitar, Davul, yahut Bass Gitar çalabilen, vokal yapabilen fakat hiç sahne deneyimi olmayan, genç yeteneklere, Selim Işık'dan güzel bir destek...

05.11.2015 22:51  Güncelleme: 23:19

Yapmış olduğu birçok albüm ve sahne çalışmalarının yanında, uzun yıllardır öğrencilerine gitar dersi veren, Türkiyenin önde gelen Rock Gitaristlerinden Selim Işık, 29 Kasım 2015 Pazar günü, Saat 16:00 - 21:00 saatleri arasında Kadıköy Shaft Clup'de gerçekleştirecek "Orkestram Olun" etkinliğiyle, sahnesini genç yeteneklerle paylaşıyor.

Önceki tarihlerde İzmir (Volume Bar - Bemol Müzik desteği ile), Bursa (Diyez Müzik - Ka Bar desteği ile) ve Ankara'da (Noxus desteği ile ) gerçekleştirilen bu organizasyonda, Gitarda Selim Işık haricindeki diğer enstrumaların tamamı öğrenciler ve yeni yetişen genç müzisyenlere ayrılıyor.

Katılım için konser öncesi açıklanan ve İnternet üzerinden notaları paylaşılan Selim Işığın yeniden coverladığı, Rock müziğin en sevilen parçalarından oluşan repertuardan bir şarkıya video çekip göndermeniz yeterli.

Bu Organizasyon aynı zamanda yeni yetişen ve profesyonelliğe adım atan ön gruplara da sahne şansı vermekte.

Organizasyonda, katılımı arttırmak ve genç müzisyen adaylarını desteklemek için Dean Markley Gitar Telleri, Purus Pena, Vox Amfi,Radial Pedal ve diğer firma ve markalar gibi sponsorlarında desteği ile çekilişle hediyelerde yer alacak.

Bütün gençleri bu etkiniliğimizde görmek istiyoruz.

Performans: https://www.youtube.com/watch?v=1nD2Uh87dZg




Son Dakika Kültür Sanat Selim Işık'tan 'Orkestram Olun' daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement