Selim Muğrabi, Liv Hospital'da - Son Dakika
Güncel

Selim Muğrabi, Liv Hospital'da

Selim Muğrabi, Liv Hospital\'da

Op. Dr. Selim Muğrabi'nin halluks valgus, topuk ağrısı, edinsel düztabanlık, çocuklarda basma kusurları öncelikli ilgi alanları arasında yer alıyor.

07.01.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010 yılından beri kurduğu Fulya Ayak Cerrahisi Merkezi'nde Türkiye'de ayak ve ayak bileği konusunda uzman olan tek kişi olarak çalışan Op. Dr. Selim Muğrabi, bundan böyle Fulya Ayak Cerrahi Merkezi'nin yanı sıra, hafta içi saat 08.00-14.00 arası Liv Hospital'da görev alacak.

Op. Dr. Selim Muğrabi'nin halluks valgus, topuk ağrısı, edinsel düztabanlık, çocuklarda basma kusurları öncelikli ilgi alanları arasında yer alıyor.

Dr. Muğrabi, dünyadaki son gelişmeleri takip etmek ve bunları ülkemize kazandırmak için düzenli olarak Alman, İsrail ve Amerikan Üniversiteleriyle araştırma ve geliştirme konusunda işbirliği yapıyor.

Dr. Muğrabi ayak cerrahisi konusunda dünyadaki az sayıdaki doktorun arasında yer almasının yanı sıra, Amerika'da bu eğitimi tamamlamış sadece 30 yabancı doktor arasında yer alan üç Türk'ten biri. Diğer iki Türk doktor dünyanın en iyi hastanelerinde bu görevi yürütürken, Dr. Muğrabi Türkiye'deki tek doktor olarak Amerika'da aldığı eğitimi, kendi vatandaşlarının hizmeti için kullanıyor.
Bu konuda Türkiye'de farkındalık yaratmak için Türkiye Ayak Bileği Derneği'ni kuran Muğrabi, dünyanın ayak sağlığı konusunda çok önem verdiği 'kişiye özel tabanlık,' anlayışını Türkiye'ye yerleştiren isim.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selim Muğrabi, Liv Hospital'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement