Senfoni Orkestrası Eşliğinde Konser Çoşkusu Gelen - Son Dakika
Güncel

Senfoni Orkestrası Eşliğinde Konser Çoşkusu Gelen

Türkiye'nin en güçlü seslerinden MFÖ, Erol Evgin, Ferhat Göçer ve Hande Yener senfoni orkestrası eşliğinde sahne alacak.

23.07.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Ağustos MFÖ

Mazhar Fuat Özkan ne zaman sahneye çıksa, her parçanın ayrı hatırası ile zaman sanki duruyor. Yıllarca kalpten söylediğimiz o müthiş şarkıların güzelliği, üstelik senfoni orkestrası eşliğinde sahiplerinden dinlendiğinde uzun süre hafızalarda kalacak.

MFÖ, 8 Ağustos gecesi, Turkcell Yıldızlı Geceler çerçevesinde, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sunmaya hazırlandıkları ile performansları ile hayranlarını büyüleyecek.

15 Ağustos Erol Evgin

Dört neslin birlikte şarkılar söyleyeceği konserde Erol Evgin, ölümsüz şarkılarını ve pop klasiklerini seslendirecek. Sanatçıya, Firuz İsmailov yönetimindeki Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

Erol Evgin, Firuz İsmailov yönetimindeki Senfoni Orkestrası eşliğinde 15 Ağustos'ta, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde, Turkcell Yıldızlı Geceler çerçevesinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

16 Ağustos Ferhat Göçer

Symphonie D'orient projesi ile Harbiye Ceml Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle birlikte olacak Ferhat Göçer, gecede yeni albümünden ve klasikleşmiş repertuvarından seçtiği şarkıların yanı sıra, Amy Winehouse, Sting, Adele, Pink Floyd coverlarını Metropol Senfoni Orkestrası'na etnik tınılarıyla eşlik edecek olan İstanbul Strings eşliğinde yorumluyor.

Turkcell Yıldızlı Geceler çerçevesinde 16 Ağustos gecesi Harbiye Cemil Topuzlu açıkhava Sahnesi'nde Ferhat Göçer hayranlarını eşsiz bir sentez bekliyor. Geceye özel hazırlanacak dekor ve ışık tasarımları ise izleyenleri büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak.

25 Ağustos Hande Yener

Konserde şarkılarını 50 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde seslendirecek olan Yener, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. Hande Yener, sahne dekoru, kostümleri, muhteşem sahne showları ve sürpriz konukları ile unutulmaz bir geceye imza atacak. İzleyicilere görsel bir şov hazırlayan Hande Yener'e bu özel gecede 6 dansçı eşlik edecek.

İlk kez senfoni orkestrası eşliğinde sahne alacak olan Hande Yener, 25 Ağustos'ta, Turkcell Yıldızlı Geceler çerçevesinde, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarına muhteşem bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Senfoni Orkestrası Eşliğinde Konser Çoşkusu Gelen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement