Şenol Güneş, A Milli Takım ile İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, A Milli Takım ile İlk Antrenmanına Çıktı

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Arnavutluk ve Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Takım, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

18.03.2019 19:47  Güncelleme: 20:35

A Milli Takım, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde 22 Mart Cuma günü deplasmanda Arnavutluk ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

İDMAN ÇİFT KALE MAÇLA TAMAMLANDI

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas oyunlarıyla devam eden antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ve taktiksel çalışmalarla tamamlandı.

Şenol Güneş, A Milli Takım ile İlk Antrenmanına Çıktı

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

A Milli Takım futbolcuları ve teknik ekip, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümünde şehitleri unutmadı. Milliler antrenman öncesinde Türk bayrağı ile poz verdi. A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk maçının hazırlıklarına yarın 18.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Şenol Güneş, A Milli Takım ile İlk Antrenmanına Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şenol Güneş, A Milli Takım ile İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • basaksehir kayiriliyor: Başaksehire penalti ikram edin, gariban anadolu klubunu ezin, kayirin boyle yanli lig olursa avrupada nal toplamaya devam edersiniz. 3 0 Yanıtla

Advertisement