Şenol Tilki, Gaziantep'te Resim Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Şenol Tilki, Gaziantep'te Resim Sergisi Açtı

Şenol Tilki, Gaziantep\'te Resim Sergisi Açtı

Ressam Şenol Tilki, Gaziantep'te kişisel resim sergisi açtı.

12.10.2013 11:08

Ressam Şenol Tilki, Gaziantep'te kişisel resim sergisi açtı.

Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, sanatçı Tilki'nin 22 eserinden oluşan serginin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükusta, Özel Sanko İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Uğur Çekici, Sanko Park Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng ve sanatseverler katıldı.

Ressam Tilki'yi sergisinden dolayı kutlayan Kaymakam Aydın, resim sergilerinin bireylerin ve toplumların yaşamına önemli bir anlam kattığını belirtti.

Çağdaş insanların, kültür, edebiyat ve sanatla uğraştığını bildiren Aydın, şunları kaydetti:

"Bu serginin de bizim yaşantımıza, Gaziantep'teki insanlara bir şeyler katacağına eminim. Toplumsal yaşamımızı daha üst seviyeye çıkartacaktır. Bu galeriyi açarak, sanata ve sanatçıya büyük destek veren Sanko Ailesi'ne, kültür şehrimiz Gaziantep'e katkılarından dolayı sanatçımıza teşekkür ederim. Her damlanın, denize bir faydası vardır. Sergide emeği geçen herkesi alkışlıyorum, teşekkür ediyorum."

Sanat hayatıyla ilgili bilgi veren ressam Şenol Tilki de Gaziantep'te sergi açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese ve Sanko Holding'e teşekkürlerini sundu.

Kaymakam Aydın ve Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Köylüoğlu, konuşmaların ardından sanatçı Tilki'ye, Sanko Holding sponsorluğunda bastırılan "Belkıs Zeugma ve Mozaikleri" isimli bilimsel yayını birlikte takdim ettiler.

Sanko Park Alışveriş Merkezi 3'üncü katta bulunan Sanko Sanat Galerisi'nde açılan sergi, 25 Ekim'e kadar her gün 10.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebilecek. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şenol Tilki, Gaziantep'te Resim Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement