Serap Akyol, Becker'in Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika
Güncel

Serap Akyol, Becker'in Genel Müdür Yardımcısı

Serap Akyol, Becker\'in Genel Müdür Yardımcısı

Başarılı iletişimci Serap Akyol, Alman endüstriyel otomasyon sistemleri üreticisi Becker Antriebe'nin Türkiye yapılanmasında, Pazarlama ve Kurumsal İletişim'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

08.04.2016 09:02  Güncelleme: 09:10

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Akyol, 1997 yılında Ege TV' de başladığı meslek yaşamını, 2000-2016 yılları arasında İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin Basın ve Halkla İlişkiler Şefi olarak sürdürdü.

Akyol, Türkiye'de sektöründe lider olan ve özellikle 2015 yılında dikkat çeken bir başarı yakalayan Becker'de; bayii konseptleri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, organizasyonlar ve eğitimlerden de sorumlu olacak. Ayrıca Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele veren Becker 35 Albatros Basketbol Takımı'nın Kurumsal İletişim süreçlerinin de sorumluluğunu üstlenecek.

Kurumsal İletişim, Lider İletişimi, Marka İletişimi, CRM (Customer Relationship Managament- Müşteri İlişkileri Yönetimi) alanlarında uzman olan Akyol; Yaşam Koçluğu ve NLP (Neuro Linguistic Programming - Zihin Dili Programlaması) sertifikalarına sahip…

Etkili İletişim, Kurumsal İletişim, Çatışma Yönetimi, Beden Dili konularında eğitimler de veren Akyol, Petkim Kurumsal İletişim Yöneticisi Serkan Aksüyek ile evli ve bir çocuk annesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serap Akyol, Becker'in Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement